Zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskola

és Alapfokú Művészeti Iskola

Kezdőlap

Tanévnyitó

Tájékoztatjuk a kedves szülőket és a tanulókat, hogy a 2014/2015-ös tanév tanévnyitó ünnepélye 2014. szeptember 1-jén, (hétfőn) 8 .10  órakor lesz iskolánk aulájában.

Kérjük, a gyerekek ünneplő ruhában jöjjenek és a bizonyítványukat és iskolatáskát hozzanak magukkal, mert ezen a napon vehetik át a tankönyveiket is!

Az iskolai körzetbe járó tanulók (Garabonc, Nagyrada, Balatonmagyaród, Zalamerenye,Újmajor, Újfalu ) az első nap vehetik át az éves autóbuszbérletüket is.

Az ünnepély az első tanítási nappal folytatódik, mely 16 óráig tart, emiatt javasoljuk, hogy a gyerekek váltóruhát hozzanak magukkal.

Szülői értekezlet

Az első osztályosok szüleinek az első tanítási nap, 2014. szeptember 1-jén, (hétfőn) 18 órai kezdettel szülői értekezletet tartanak a tanító nénik. Kérjük, erre hozzák el azokat az iskolai eszközöket és felszereléseket, melyeket a tanév során a gyerekek használni fognak!

 

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola minden tanulója ( nem csak a zalakarosi lakcímmel rendelkezők)  kedvezményesen (zalakarosi diákjeggyel) mehetnek be a zalakarosi fürdőbe. A belépéskor diákigazolvánnyal lehet igazolni a jogosultságot! A kedvezmény visszavonásig érvényes.